Файлов каталог - СКВ "Ботев" (Враца)
СКВ "Ботев" (Враца) Сряда, 26.07.2017, 09:34
Добре дошли Гост | RSS
Меню

Новини
Документи [2]

ASICS
banner

ERREA
banner

Брояч

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Главна » Файлове

Общо записи в каталога: 2
Показани записи: 1-2
Страници:

Оферта на СКВ - Враца

Основна цел на  СКВ „Ботев – Враца"  е да осигури възможност за здравно и личностно развитие на децата и юношите чрез система от спортни занимания и по-конкретно волейбол и  финансиране на проектен принцип на дейностите на СКВ Ботев – Враца чрез привличането на общности от обществени организации, бизнеса и семейството.

  От 11 април 2012 г. СКВ „Ботев – Враца" има ново ръководство, под управлението на г-н Светозар Станчев. Управителният съвет на клуба прие дългосрочна  Програма за работа с детско-юношеските отбори, насочена към създаване на предпоставки за насърчаване на децата към физическа активност и системно практикуване на занимания със спорт, както и на организационни, материално технически и кадрови условия за развитие на спорта  като средство, чрез което се подготвят за здравословен начин на живот, тяхното физическо и духовно развитие, възпитание на важни социални ценности като честност, самодисциплина, солидарност, дух на екипност, толерантност и честна игра.


ЗА ДА ПРОЧЕТЕ ЦЕЛИЯТ МАТЕРИАЛ ИЗТЕГЛЕТЕ ОТ ТУК!

http://vc-vratsa.ovo.bg/load/oferta_na_skv_vraca/1-1-0-2


Документи | Преглеждания: 417 | Сваляния: 122 | Добавено от: Бесния | Дата: 14.09.2012 | Коментари (0)

ПРОГРАМА  „РАЗВИТИЕ НА СКВ БОТЕВ ВРАЦА”


І. ВЪВЕДЕНИЕ


Настоящата програма „Развитие на СКВ Ботев Враца” (Програмата) е насочена към създаване на предпоставки за насърчаване на децата към физическа активност и системно практикуване на занимания със спорт, както и на организационни, материално технически и кадрови условия за развитие на спорта  като средство, чрез което се подготвят за здравословен начин на живот и е насочена към тяхното физическо и духовно развитие, възпитание на важни социални ценности като честност, самодисциплина, солидарност, дух на екипност, толерантност и честна игра.

Настоящата Програма е съобразена с насоките и мерките по Програмата на правителството на европейското развитие на България 2009-2013г., изпълнението на един от основните приоритети на Министерството на физическото възпитание и спорта - спорта за учащи, с действащата нормативна уредба в областта на спорта, както и със спортните традиции, социално-икономическите условия и предизвикателствата пред българския спорт с присъединяването на страната ни към Европейския съюз.

 С изпълнението на Програмата се предприемат действия, насочени към определяне на ясни параметри на дейностите, ефективност и целесъобразност при разходване на средствата, както и създаване на условия за осведоменост на бенефициентите към които е насочена.

ЗА ДА ПРОЧЕТЕ ЦЕЛИЯТ МАТЕРИАЛ ИЗТЕГЛЕТЕ ОТ ТУК!

http://vc-vratsa.ovo.bg/load/programa_razvitie_na_sporta/1-1-0-1

Документи | Преглеждания: 455 | Сваляния: 124 | Добавено от: Бесния | Дата: 14.09.2012 | Коментари (1)

BG Volleyball
banner

Krasiko Sport
banner

Tomy Sport
banner

Flag Counter
Flag Counter

ВК "Ботев" (Враца) © 2017 All Rights ReservedХостнат от